Ge en gåva!

Genom att ge en gåva till Rahmqvist Foundation påverkar du livsvillkoren för barnen och hjälper dem till trygga och sunda liv med näringsrik mat, hygien, sjukvård, utbildning, en egen säng att krypa ner i och allt annat ett barn behöver inte minst att få leka, stoja och skratta.

Företag och organisationer

Vår verksamhet bygger helt och fullt på frivilliga engagemang och ekonomiskt stöd. Vi vill samarbeta med företag och organisationer som delar våra värderingar att - alla barn ska kunna läsa, skriva och räkna och att inget enda barn ska behöva gå och lägga sig hungrigt eller vara ensamt.

Är ditt företag eller organisation intresserat av att stödja vår verksamhet?

Som huvudsponsor bidrar ni med 50.000 SEK eller mer årligen. Ni får då er företagslogo på vår hemsida med länk till er egen. Ni får också använda vår logo på er hemsida och på tryckt material. 

Som sponsor bidrar ni med 10.000 SEK - < 50.000 SEK,  får ert namn vår hemsida och får använda vår logo på era hemsidor och på tryckt material. 

 

Centret

Rahmqvist Foundation Centre projekt kommer att drivas långsiktigt. Målet är att skapa en ljusare framtid för dessa barn och ungdomar. Att ge dem en ordentlig start i livet så de kan växa upp, bli vuxna människor som kan bidra till utvecklingen av sitt samhälle. Jag hoppas att du vill vara med och stötta barnhemmet! Vi är oerhört tacksamma för alla bidrag, stora som små!

Med tacksamhet,
Leif Rahmqvist Grundare och styrelseordförande,
Rahmqvist Foundation Centre

Privatpersoner

Som privatperson kan du välja att donera en summa eller stödja barnhemmet som månadsgivare. Som månadsgivare får du Rahmqvist Foundation nyhetsbrev.

 

Skicka ditt bidrag till                          

Nordea Bank AB
Plusgiro 709296-8
Bankgiro 539-3277
Ref. Rahmqvist Foundation

Vi är beroende av återkommande donationer för att säkra en stadig och säker stöd åt vårt arbete. Månatliga donationer som täcker varje dag utgifterna som underhåll av huset, el, vatten, mat och andra återkommande utgifter.

Varje krona räknas och vi uppskattar varje donation oberoende av summan. Ni är itne bunden av denna summa. Ni kan ändra den.

Skänk ett bidrag från Sverige till:

Bank: Nordea Bank AB
Plusgiro: 709296-8
Ref. Rahmqvist Foundation

Skänk ett bidrag från utanför Sverige till:

Bank: Nordea Bank AB
IBAN: SE8195000099602607092968
Swift: NDEASESS
Ref: Rahmqvist Foundation

Skicka gåvor till:

The Rahmqvist Foundation Orphange
c/o Nick Zehnder
16, 11th Avenue
PARK TOWN NORTH
Republic of South Africa

Vill du arbeta som volontär?

Vill du göra något meningsfullt och göra skillnad för andra? Förena din insats att hjälpa till där du behövs som mest med en erfarenhet som blir ditt livs upplevelse i en annan kultur i ett fantastiskt spännande och sagolikt vackert land. Gillar du att arbeta med barn och ungdom och leda olika aktiviteter för dem? Oftast har vi lokala tränare/lärare men vi behöver någon som styr upp aktiviteterna. Gillar du att hjälpa barn med läxan? Är du stabil, initiativrik och självständig? Kan du vara på plats ca. tre månader? Då passar du som volontär hos oss! Som volontär får du mat och husrum på barnhemmet. Vi hjälper även till med försäkring om du skulle behöva. Resan till och från Polokwane, närmsta flygplats betalar du själv, liksom kostnader för vaccinationer och eventuellt visum om du skulle stanna längre än tre månader.

 

 

Vi söker även professionella volontärer till yrkesskolan som kan hjälpa oss att starta upp kurserna. Vi kommer även att anlita lokala lärare där sådana finns tillgängliga för att om möjligt bredda kunskaperna och tillföra mervärde. Känner du någon som tycker det skulle vara spännande och som vill ge dessa utsatta ungdomar en ärlig chans? Hör av dig till oss!